Categorieën
Activiteiten

Geslaagde seizoensafsluiting

Zondagmiddag 19 juli was onze jaarlijkse seizoensafsluiting op het veld. Het was nog even spannend wat het weer ging doen, maar op een spatje na, hebben we het gelukkig droog gehouden. Rond 16.00 uur stonden de tafels en stoelen buiten en druppelden de bezoekers binnen. Iedereen heeft weer flink z’n beste gedaan met allemaal smaakvolle en creatieve hapjes om heerlijk van te smullen. De kinderen hadden al snel weer de tennisballen en rackets gevonden en lieten deze alle kanten van het veld zien. Ook werd er gevoetbald, gebadmintond, gekorfbald en lekker gefrisbeed.

Onder het genot van een hapje en drankje keuvelden de volwassen gezellig over de voorzichtige vakantieplannen en het toch wel wat vreemde verloop van het afgelopen seizoen. Al met al was het een geslaagde middag, met een fijne opkomst van zo’n 35 mensen.

Namens de activiteitencommissie wil ik iedereen hartelijk bedanken voor zijn of haar aanwezigheid. Wij wensen iedereen een fijne, gezonde en relaxte zomer toe en hopen iedereen weer in september te zien op het korfbalveld.

Groetjes,
De Activiteitencommissie

Categorieën
Bestuur

Teamindeling najaar 2020

Na veel wikken en wegen zijn wij voor het najaar van 2020 tot de volgende teamindeling gekomen:

RecreantenDamesKarin S, Christy, Claudia
HerenPatrick, Marcel, Hans, Jurgen, Arjen, Joost
Lynx C1MeisjesDaphne, Sofia, Leticia, Laura, Tabitha, Jennifer, Tia
JongensToby, Brent, Casper
Lynx D1MeisjesNoya, Florine, Daisy
JongensJasper S, Alex, Johan S, Stijn E, Stein D, Tobias B, Kyan
Lynx E1Meisjes
JongensMatthew, Ryan, Jonathan, Ali S
Lynx F1MeisjesAnna
JongensCamiel, Luka, Daniel
Kangoeroe KlupMeisjesMadeleine, Hannah, Alissa, Genny
JongensGustav, Ismail, Tobias R, Ali T
Categorieën
Uncategorized

Magazine Korfbal Haagse Regio

Het heeft even geduurd vanwege de corona, maar het nieuwe magazine is klaar om te lezen.

Voor het eerst in digitale vorm en niet in PDF. 

Het digitale magazine downloaden of lezen via onze site

https://www.haagsekorfbaldagen.nl/magazines

Categorieën
Bestuur

Jubileum shirt logo

Er hebben tot nu toe 19 personen gereageerd op de enquête. De meeste reacties kwamen van 9 en 11 jarigen, gevolgd door de leden van 30 jaar en ouder. Overall was shirt 4 het populairste met 53% van de stemmen. Shirt 4 werd ook het meeste gedragen door de verschillende leeftijden. De overige stemmen werden gedeeld door shirt 1 en shirt 3, waarbij shirt 1 gemiddeld kon rekenen op de jongere stemmers.

We hebben helaas geen uploads gehad van eigen ontwerpen of logo-ontwerpen. Aangezien we nu ook weer fysiek op de club zijn kunnen kinderen hun eigen “lynx”-logo tekeningen ook inleveren bij hun trainer. Uiteraard mogen ouders ook fanatiek meetekenen. Misschien helpen de onderstaande clublogo’s om je inspiratie op te wekken:

Categorieën
Bestuur

Update Kantine

afgelopen zaterdag een groep vrijwilligers de vloer en achterwand van de kantine. Helaas mag u nog niet binnen kijken, maar hopelijk komt die mogelijkheid binnenkort wel. Voor nu onderstaand een aantal foto’s van het werk in uitvoering. Alle vrijwilligers: bedankt!