LYNX F1 – Madjoe F3

oktober 10, 20200

Het was wat frisjes vandaag, maar gelukkig wel gewoon droog. De zon liet zich af en toe zien en de wind bleef weg, dus met de juiste onderkleding was het nog uitstekend korfbalweer. Het eerste kwart bleek Madjoe al scorend sterk. LYNX verdedigde heel behoorlijk en Anna v. E had goed onthouden dat iedereen iedereen mag verdedigen, wat bij de tegenstander af en toe tot welkome verwarring leidde. Desalniettemin stond het op de helft van de wedstrijd 0-4 en werd het hoog tijd om een poosje met zijn vijven te spelen. Daniël moest dus nog even wachten op zijn beloofde minuten langs de kant. Al snel maakte Camiel de eerste voor LYNX, en een tijdje later ook een prachtige tweede goal, van wat verder weg. Intussen had Madjoe er ook nog eentje in zitten. Met 2-5 was de superspelerregel nog van kracht, dus besloot Daniël er dan zelf maar één te maken, en zo kon hij dan toch de laatste paar minuten nog naar de kant. Met een 3-5 eindstand kunnen de Fjes terugkijken op een wedstrijd waar alles in zat, met een heel fatsoenlijk resultaat tegen een sterke tegenstander. Goed gewerkt! Dat taartje hebben ze zeker verdiend 😉

Maandag wacht nog de inhaalwedstrijd tegen Tempo, en dat betekent alweer het einde van het veldseizoen 2020. Tot dan!