Eindejaarsfeest

juli 3, 2024

Op zaterdag 29 juni 2024 hebben we het korfbalseizoen bij Lynx feestelijk afgesloten met een geweldig zomerfeest. Een van de hoogtepunten van de dag was de kledingruilmarkt, waar iedereen de kans kreeg om oude sportkleding een tweede leven te geven. De ouders hebben zich in vier teams verdeeld en namen deel aan een uitdagende pubquiz. Het was geen verrassing dat de twee teams waaraan ook de trainers deelnamen als winnaars uit de bus kwamen, met precies evenveel punten!

Daarnaast was er een priktoernooi waar zowel jong als oud aan mee konden doen, en de kinderen genoten van een spannende vijfkamp. Ze deden mee aan verschillende spellen zoals een waterestafette, blikgooien, een parcours, een sprinkhanenestafette en een achteruitslalom. Het enthousiasme en de energie van de kinderen zorgden voor een levendige sfeer.

Voor het Potluckdiner bracht iedereen iets lekkers mee, waardoor we samen konden genieten van een overvloed aan heerlijke gerechten. De avond werd afgesloten met een bingo vol leuke prijsjes, waarbij iedereen kans maakte op een mooie beloning.

Tot slot willen we alle trainers van het afgelopen jaar hartelijk danken voor hun inzet en toewijding. Dankzij hun enthousiasme en begeleiding hebben we een fantastisch korfbalseizoen gehad. Op naar nog veel meer sportieve successen bij Lynx!

 

Help onze club met een donatie. Klik hier rechts op 'Sponsorkliks'.

https://lynx-korfbal.nl/wp-content/uploads/2022/08/sponsorclicks.jpg