Wedstrijdsecretariaat  

juli 7, 20230

LYNX heeft twee wedstrijdsecretarissen die ervoor zorgen dat de administratie rond de wedstrijden op  orde is, zodat de coaches zich daar geen zorgen over hoeven te maken. René Splinter verzorgt de  inschrijving van de teams bij de korfbalbond, regelt dispensatie voor spelers als dat nodig is en geeft de  veldindeling op (welk team speelt op welke tijd op welk veld). Hiervoor heeft de bond allerlei ingewikkelde  formulieren bedacht, waarvan we blij zijn dat René deze doorgrondt.  

Erik de Bruine controleert samen met de coaches elke week of elk team voldoende spelers heeft en schuift  met spelers als dat nodig is. Het schuiven met spelers is nog best ingewikkeld, omdat elke team op elk  moment in de wedstrijd aan de leeftijdsvereisten van de korfbalbond moet voldoen. Als schuiven met  spelers niet lukt, neemt Erik contact op met de tegenpartij om de wedstrijd te verzetten.  Inhaalwedstrijden zijn normaal gesproken tijdens trainingstijden van de thuisclub.

Afmelden voor wedstrijden  

Omdat de meeste teams volgend seizoen weinig reservespelers hebben, is het extra belangrijk om tijdig af  te zeggen als je niet kunt spelen. S.v.p. uiterlijk woensdag 17:00 voor de zaterdagwedstrijd doorgeven.  Alleen bij ziekte/nieuwe blessure kun je later nog afmelden. Afmelden doe je in de week voorafgaand aan  de wedstrijd via de WhatsApp groep van je team. Zo hebben wij voldoende tijd om te schuiven met de  spelers of om contact op te nemen met de tegenpartij om te verzetten. Trainers overleggen vaak op de  training even met elkaar hierover. Bedankt voor jullie medewerking! 

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Help onze club met een donatie. Klik hier rechts op 'Sponsorkliks'.

https://lynx-korfbal.nl/wp-content/uploads/2022/08/sponsorclicks.jpg

Locaties

Lynx Korfbal is altijd dichtbij in Leidschenveen, Ypenburg en Nootdorp.
  1. Sportpark Boswijk
    Laan van Kans 13a
    Den Haag-Ypenburg
  2. Sporthal Leidschenveen
    Vas Diazdreef 20
    Den Haag-Ypenburg
  3. Jan Janssenhal
    Koningin Julianastraat 12a
    Nootdorp

Alle inhoud © copyright Lynx Korfbal