Betaal je per jaar? Dan levert je dit al een flinke korting op, maar er zijn meer mogelijkheden:

Familiekorting

Lynx kent een familiekorting van € 10 per jaar voor elk 2e lid uit hetzelfde gezin. Deze korting wordt automatisch verrekend met uw contributiebetaling. 

Ooievaarspas

Woont u in Den Haag, Leidschendam-Voorburg of Rijswijk en heeft u een laag inkomen? Dan biedt de Ooievaarspas heel veel voordelen. Vraag daarom de Ooievaarspas aan.

Kinderen doen mee! (KDM)

Je kunt met de Ooievaarspas gebruik maken van de regeling Kinderen Doen Mee. Dit betekent dat je met 100% korting aan 1 sport + 1 creatieve activiteit kan meedoen.  

Is korfbal je tweede sport? Dan krijg je 50% korting.

Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland

Meedoen met sport of cultuur? Maar is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds helpt en betaalt de contributie! Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Hier is een intermediair voor nodig. Dit is bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach of een maatschappelijk werker. Lijst met intermediairs.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van de contributie. Als de aanvraag goedgekeurd is, wordt de bijdrage rechtstreeks aan de club betaald. Je ontvangt zelf geen geld. Heb je ook spullen nodig? Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

%d bloggers liken dit: