LYNX F1 – Tempo F3, de vuurdoop in eigen huis

Na een enerverende oefenwedstrijd vorige week mocht de F1 deze week in eigen huis aantreden tegen Tempo. Bij een jong team als de huidige F1 is er nog sprake van een steile leercurve; veel van de tips van vorige week waren goed bezonken en het werd de tegenstander, zeker de tweede helft, flink lastig gemaakt. In het tweede kwart mocht Anna ( de ene) nog even optreden als superspeler, maar lang was dat niet nodig. Al snel maakte LYNX de 1-3 en mocht Anna weer even vanaf de zijlijn genieten .

Door goed te bewegen en te verdedigen lukte het om Tempo de rest van de wedstrijd van het scoren af te houden terwijl er van LYNX zijde nog wat fraaie doelpogingen te bewonderen waren. Heel goed gedaan allemaal!


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: