Categorieën
Wedstrijdverslag

Lynx E1 – Fortuna E2

Het was even met de ogen knipperen… Fortuna E2? Een foutje misschien? Moet het niet E5 of E6 zijn? Nee hoor, onze E1 speelt echt tegen Fortuna E2. Gelukkig heeft Lynx E1 afgelopen week bij de oefenwedstrijd laten zien dat ze wel kunnen korfballen. Ondanks een rommelige aanloop, begonnen we vijf minuten later dan toch aan de wedstrijd. De wedstrijd begon ook wat rommelig, maar richting het einde van de wedstrijd ging het steeds beter. De kinderen raakten beter op elkaar ingespeeld en in de derde periode kwam Lynx op gelijk niveau met Fortuna. Hierdoor kwam er meer zelfvertrouwen en konden we in de vierde periode toch nog een paar extra doelpunten maken.

Komende week speelt Lynx E1 tegen Avanti E2 (nee, niet de E7 of E8 😉 ). We beginnen lekker vroeg om 9:00 uur. We hebben maar vier spelers en geen coaches, omdat alles tegelijk speelt. Zorg dus dat je ruim op tijd bent!