Lynx F1 goed van start tegen VEO

Lynx F1 mocht voor hun allereerste wedstrijd oefenen tegen VEO F2 op sportpark Westvliet. Deze zeer jonge welpjes gingen sterk van start en lieten zien dat ze al weten wat samen spelen betekend en bijna alle spelers hebben ook een keer op de korf kunnen mikken. Dat mikken resulteerde ook in een aantal doelpunten, dus dat is mooi meegenomen.

Na de derde periode stond het 3-1 voor VEO en wilden we de superspeler nog even proberen. Met 4-1 voor VEO lukte dat (niet expres, maar kwam mooi uit). Al snel maakte Anna een doelpunt, aangegeven door de superspeler – die daarop het veld weer mocht verlaten. Om even later weer terug te mogen komen toen het 5-2 werd.

Voor het komende seizoen zal dit een erg leuk team worden om te gaan volgen, dus kom gerust een keer (stil en op 1,5 meter van elkaar) een wedstrijdje kijken.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: