Contributie-datum 1 juli

Voor 1 juli dient de contributie voor het nieuwe seizoen betaald te worden. LET OP! Er zijn voor komend seizoen een aantal dingen veranderd! Ten eerste zijn de contributie tabellen aangepast, wilt u er rekening mee houden dat u het juiste bedrag overmaakt?  Daarnaast is het alleen nog mogelijk om zelf de contributie over te maken als u per jaar betaald. Wilt u toch liever per kwartaal betalen? Dat is nogsteeds mogelijk, maar alleen via automatische incasso. Vraag in dat geval een machtigingsformulier aan via administratie@lynx-korfbal.nl. Betaald u al per automatische incasso? Dan loopt dit automatisch door op de door u gekozen wijze.U vind de tabellen en informatie over contributies terug op onze website:https://www.lynx-korfbal.nl/contributie/Voor vragen en machtigingsformulieren kunt u terecht bij Karin Schouten via administratie@lynx-korfbal.nl


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: