Categorieën
Bestuur

Jubileum shirt logo

Lynx heeft inmiddels bijna 10 jaar hetzelfde shirt-ontwerp. We willen graag bij het jubileum in oktober alle teams van nieuwe shirts voorzien. Het liefste natuurlijk met een sponsor. Ook het logo is inmiddels toe aan een update. We willen graag van jullie weten wat je mooi vindt. 

1. We hebben als bestuur een bedrijf een aantal shirts laten tekenen. Je mag aangeven welk shirt jij het mooiste vindt. 

2. Je mag ook zelf een tekening maken van jouw eigen ontwerp en deze toevoegen. We kiezen de mooiste tekeningen uit voor de tweede stemronde.  (http://gratis-kleurplaten.com/t-shirt-om-in-te-kleuren.html)

3. Je mag zelf een tekening van een logo voor Lynx Korfbal maken. We kiezen de mooiste uit, digitaliseren deze en voegen deze toe aan een volgende stemronde zodat we ontwerpers kunnen vertellen wat jullie mooi vinden.

4. Ken jij misschien iemand die nieuwe shirts zou willen sponsoren? Geef het door, dan kunnen wij afspraken met ze maken.

Ga snel naar het formulier, vul jouw keuze in en upload je tekening!

https://forms.gle/kSoqFBdu85Y5yp3D6