Woord van de activiteitencommissie

Hier is weer een woord van de Activiteitencommissie.  Het duurde even voordat we konden opstarten. De voorzitter heeft haar arm gebroken dit zorgde voor uitstel van de vergadering. De eerste vergadering is geweest. We hebben een concept jaarplanning gemaakt. Wat staan er weer leuke dingen in!! Deze moet eerst nog worden goedgekeurd door het bestuur. Parels van Ypenburg We kunnen en mogen nog niet te veel prijs geven, maar de parels van Ypenburg is er een van. Op 27 oktober gaan we Lynx promoten van 12 uur tot 17 uur. We zoeken kinderen die ons willen helpen. Wil jij met een vriendje of vriendinnetje een uurtje laten zien aan andere mensen hoe leuk korfbal is? We staan bij bibliotheek Ypenburg. Geef je op bij Christy, Barbara, Monique of Pernell. Interesse om deel te nemen aan de Activiteiten commissie? Hulp is zeer welkom. Vele handen maken licht werk. Het is een gezellige commissie welke met veel lol de activiteiten voor de leden bedenkt en realiseert. Voor meer informatie ga naar Barbara, Christy, Monique of Pernell.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: