Categorieën
Wedstrijdverslag

Lynx 2de op Tempo-toernooi

Afgelopen vrijdag trad Lynx Korfbal uit Leidschenveen-Ypenburg aan bij het Tempo-toernooi in Alphen aan den Rijn. Aan het toernooi deden 12 teams uit heel Nederland mee. Elk team speelt 3 wedstrijden, de wedstrijden van Lynx werden gespeeld tegen PKC uit Papendrecht, TOP uit Sassenheim en MIA uit Amersfoort.

Lynx begon succesvol met een winst tegen het gezellige PKC, helaas moest Marco het na een paar minuten opgeven. Hij was door zijn enkel gegaan en is later door Marcel naar het ziekenhuis gebracht. Gelukkig zat Jennifer als publiek langs de kant en wilde ze wel meespelen.

Daarna er verloren werd van het prestatiegerichte TOP. Duidelijk een maat te groot voor wie dan ook op het toernooi werden we zowel in lengte, spelervaring als spelniveau overklast.

Als laatste werd er gespeeld tegen het verre MIA, een wedstrijd die aanvankelijk gelijk opging, maar in de tweede helft trok Lynx de wedstrijd naar zich toe.

Na het gebruikelijke rekenwerk kwam TOP uit Sassenheim als winnaar uit de bus, op de voet gevolgd door Lynx. Tempo uit Alphen mocht de derde plek opeisen.

Het volgende toernooi voor de korfballers uit Leidschenveen-Ypenburg is op 9 november in Leidschenveen. Wilt u ook een met de club meespelen? Dan kunt u voor meer informatie terecht op www.lynx-korfbal.nl.