Eerste training Kangoeroe’s brengt sportplezier

De Kangoeroe Klup begint dit jaar met maar liefst drie trainers! De oudere kinderen mogen zich inmiddels \”Lynxwelpen\” noemen en worden getraind door Karin en Sofia. De jongere kinderen worden getraind door Patrick en natuurlijk helpen de ouders daar ook hier en daar nog een handje mee.

De training van de Lynxwelpen begon met het mikken op de paal en het oefenen met het overgooien van de bal. Daarna mochten de kinderen natuurlijk ook nog lekker de Kangoeroe-spelletjes spelen en de training werd afgesloten met nog meer korfbalspelletjes en natuurlijk het vrij spelen.

Bij de Kangoeroe Klup begonnen we met het springen, maar we gingen natuurlijk ook rennen, mikken en onze papa’s en mama’s leren hoe ze een bal moeten gooien. Omdat er een klein beetje regen voorspeld was hebben we ook een paar spellen binnen in de kantine neergezet en konden we (ondanks dat het droog was) ook even binnen spelen.

Aan het einde van de training moest er natuurlijk opgeruimd worden, iets dat de kinderen al heel goed kunnen!

Komende zaterdag gaan we weer lekker trainen, dan op veld 4, want de korfbalteams spelen hun thuiswedstrijden – blijf dus gerust even plakken na de training!


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: