Paasmaandag: Galaxy Wars in Winkelcentrum Ypenburg

Komende maandag (22 april) is het 2de paasdag. De trainingen op het sportpark gaan hierdoor niet door. Het je toch zin om lekker sportief bezig te zijn? Kom dan om 19 uur naar het Winkelcentrum in Ypenburg, we gaan daar Levend Galaxy Wars spelen. Iedereen is van harte welkom, dus neem gerust vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes mee! We verzamelen op het plein bij de Verhage.

Galaxy Wars is een Arcade spel, waarbij het jouw opdracht is om een bericht naar een bevriende planeet te brengen. Er zijn echter onderweg heel veel aliëns die proberen om je ruimteschip op te blazen.

Ook bij Levend Galaxy Wars zijn er Aliëns die jou het leven zuur proberen te maken terwijl jij je berichten naar de goede planeet probeert te brengen. Het spel lijkt misschien nog het meeste op het Smokkelspel en het Duanespel. Kom dus lekker meespelen in het Winkelcentrum!


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: