Categorieën
Activiteiten Kangoeroe Klup

Kom paaseieren zoeken met Lotta!

Komende zaterdag ontdekt Lotta samen met de kleuters van Leidschenveen-Ypenburg hoe dat nu zit met dat vreemde konijn met zijn bakfiets, de paashaas! Vanaf 9:30 uur zijn de kleuters welkom op Sportpark Boswijk bij Lynx Korfbal om samen met Lotta voor het echte paashazenwerk te oefenen!

Hazen Huppen, daar begint het natuurlijk mee, maar ook het zoeken van de ideale eieren-verstopplek is natuurlijk van opperste importantie! Daarnaast gaan we veel kruipen en sluipen en zijn er natuurlijk bij dit alles heerlijke chocolade paaseitjes te verdienen.

Als de paastraining voorbij is om 10:30 uur zijn de kinderen welkom in de kantine voor een paasknutsel. Ook meedoen? Voor meer informatie over bewegen, sporten en het paasverhaal bij Lynx Korfbal kunt u een mail sturen naar info@lynx-korfbal.nl.