Lynx E1 Kampioen

Na een zeer spannende competitie wist Lynx E1 uit Leidschenveen-Ypenburg het kampioenschap te behalen. Tot zaterdagochtend 9:00 uur konden er nog drie teams kampioen worden. ONDO uit ‘s Gravenzande, KVS uit Scheveningen en Lynx zelf. Lynx mocht zichzelf bewijzen tegen KVS in sporthal de Blinkerd.

De thuiswedstrijd tegen KVS was reuze spannend en eindigde als een echte triller betaamd met 13-14, helaas in het voordeel van de Scheveningers Deze zaterdag om 9:00 uur moest Lynx E1 winnen van het sterke KVS. Lynx startte de wedstrijd sterk, daarna kwam KVS terug. Al snel bleek echter dat Lynx duidelijk de sterkste was toen het uitliep naar 7-16 en het kampioenschap mee terug naar huis kon nemen.

Ook de andere teams van Lynx kwamen zaterdag met punten naar huis. Lynx C1 won van Excelsior Delft en eindigde hiermee op een 5de plaats. Lynx D1 won van TOP uit Sassenheim en eindigde ook als vijfde. Lynx E2 gaf een laatste sprintje tegen ODO uit Maasland, waarmee een derde plaats verzekerd werd en Lynx F1 werd dit weekend zonder te spelen derde.

Wil jij ook graag het korfballen proberen? Vanaf 1 april traint de groep op maandagavond van 18-19 uur (6-10 jaar) en 19-20 uur (10-14 jaar) op sportpark Boswijk in Ypenburg (Laan van Kans). 


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: