Korfbalcongres 2019

Na twee succesvolle edities organiseert het KNKV opnieuw het Korfbalcongres: een dag vól relevante informatie voor verenigingsbestuurders en technisch kader, die hier hun kennis en ervaring delen.

Het Korfbalcongres 2019 vindt zaterdag 13 april plaats in de Amsterdamse Ziggo Dome, voorafgaand aan de Cashback World Korfbal Leaguefinale.

Uitnodiging
Namens het KNKV nodigen Gert-Jan Kraaijeveld en Ingrid Sijstermans je van harte uit om het Korfbalcongres 2019 bij te wonen. Bekijk hieronder hun video!

Relevante en actuele sessies/workshops

Dagvoorzitter Etienne Verhoef (Start2Create) spreekt met experts en de zaal over zichtbaarheid, gender equality en de impact van het Sportakkoord en het Preventieakkoord op onze sport. Tussendoor vinden er twee rondes met aantrekkelijke en actuele workshops plaats.

Deelname gratis
Deelname aan het congres (start: 10.00 uur) is gratis, zoals ook de aansluitende lunch om 13.15 uur. De congresdeelnemers die een ticket voor de junioren- en seniorenfinale hebben gekocht, kunnen zich na de lunch – via de hoofdingang – naar de tribune begeven.

Korfbalcongres.nl

Voor meer informatie over het Korfbalcongres 2019 ga je naar korfbalcongres.nl. Op deze site vind je het volledige programma, het aanmeldingsformulier, een beschrijving van alle workshops en handige informatie.

Zien we je 13 april in de Ziggo Dome?

KONINKLIJK NEDERLANDS KORFBALVERBOND

Ingrid Sijstermans
Gert-Jan Kraaijeveld


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: