Categorieën
Kangoeroe Klup

Kangoeroe’s gymmen in de PCA

De Kangoeroe’s gymmen elke week in de gymzaal van de PCA aan de Cicerostrook 5 in Leidschenveen. Deze week hadden we een hele mooie lange bobbelbaan, die de kinderen bij binnenkomst direct begonnen te beklimmen.

Nadat iedereen aangekomen was in de gymzaal gingen we eerst een aantal balspellen spelen. Eerst speelden we dat de kinderen kleine lynx’ waren en muisjes (ballen) gingen vangen. De lynx’ hebben heel veel muisjes gevangen en de trainer maakte ze allemaal weer beter – als ze dan ontsnapten, dan moesten de muisjes weer opnieuw gevangen worden.

Vervolgens gingen we in een kring staan en gooiden we een bal over. Toen we goed geoefend hadden mochten de kinderen samen met hun ouders oefenen met het overgooien van de bal. Dat is nog best wel moeilijk! Maar gelukkig kunnen jullie dat al heel erg goed!

Daarna konden we nog een flinke tijd spelen op de bobbelbaan en als afsluiter speelden we nog een leuk spelletje verstoppertje in het donker. En jullie kunnen echt heel erg goed verstoppen!

Komende zaterdag hebben we weer een hele leuke training in de gymzaal van de PCA. We beginnen om 9:30 uur.