Pietentraining kleuters groot succes

Dit weekend was er Pietentraining in de gymzaal van de PCA. De kinderen werden in een sportieve setting ontvangen en begonnen na een kleine introductie aan het beklimmen van de ladder, want pakjes bezorgen… dat doe je natuurlijk vanaf het dak. Toen de kinderen op het dak aankwamen stonden de Pieten al te wachten en zij deden voor hoe de cadeaus door de schoorsteen worden gegooid. Daarna mochten de kinderen, samen met de Pieten, tussen de daken slingeren en natuurlijk werd ook het op het dak springen met de trampoline even geoefend. Als er geen trampoline en geen ladder is…. dan moeten de Pieten heel precies gooien om de pakjes door de schoorsteen te krijgen. Gelukkig konden de kinderen dat heel erg goed en al snel kwamen de Pieten tot de conclusie dat alle kinderen eigenlijk wel naar de Pietenschool zouden kunnen. Helaas waren de Pieten zelf net van de Pietenschool gekomen en de kinderen wisten nog precies hoe het afgelopen was met de chocoladeletters. Daarom besloten zij om vanavond allemaal de eerste letter van hun naam in de schoen te doen. Als afsluiting kregen de kinderen allemaal een echt Pietendiploma van de Pieten en een uitnodiging om komende week weer te komen trainen bij de Kangoeroe Klup van Lynx Korfbal op zaterdag van 9:30-10:30 uur in de gymzaal van de PCA.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: