Kleuterlach bij kersttraining

Afgelopen zaterdag mochten onze Kangoeroe’s gezellig meetrainen in de sporthal van korfbalvereniging TOP in Sassenheim. Om 9:30 uur druppelden alle kinderen binnen en gingen we ons omkleden. Kort daarna begaven we ons naar de plek van het eerste spelletje waarna de warming-up begon met een dansje van de minidisco.

Samen met Kar Wei en Patrick begonnen we met een estafette, we speelden twister, we hebben kerstbomen versiert, met cadeautjes gegooid… en toen was het tijd voor een korte pauze met een knutsel, fruit en lekkere limonade.

Na de pauze gingen we met de korf door de bal gooien en speelden we met de wind. Natuurlijk mocht ook het kerstmannentikkertje niet ontbreken en gooien we alle ballen in de hoepelbroek van Kar Wei!

Komende zaterdag hebben we nog 1x een gewone training en daarna is de volgende training weer op zaterdag 12 januari.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: