UITNODIGING GRATIS THEATERSHOW MET STEVEN PONT

LANG LEVE DE
SPORTOUDER – LIVE!
Voor trainers en ouders is het soms lastig om te gaan met sportende kinderen. De verschillende karakters kunnen leiden tot misverstanden. Wat doe je bijvoorbeeld met een kind dat niet meer wil trainen of juist extreem fanatiek is? 

Om antwoord te krijgen op deze en andere vragen, nodigen Sportplezier en Rotterdam Sportsupport je uit voor een bijzondere theatershow met Steven Pont. Hierin staan de sportende kinderen -met al hun verschillende karakters! – centraal. De show is gratis en speciaal voor sportouders en jeugdtrainers. Je kunt die avond live jouw vragen stellen aan Steven Pont, ontwikkelingspsycholoog, vader en oud sportcoach.

Eerder organiseerde Sportplezier webinars met o.a. Marcel Wouda, Toon Gerbrands en Steven Pont. Je kan gratis deelnemen aan het evenement, maar je dient je wel vooraf in te schrijven want vol is vol!Wanneer: Donderdag 6 december 2018
Waar: Theater Zuidplein, Rotterdam.

Programma:
19.00 – 19.30 Inloop met koffie/thee 
19.30 – 20.15 Eerste helft: prestatie versus plezier?
20.15 – 20.45 Rust met een gratis drankje
20.45 – 21.30 Tweede helft: omgaan met verschillende karakters 
21.30 – 22.30 Derde helft (afsluitende borrel, op eigen kosten)  Schrijf je hier in
SPORTENDE KINDEREN, WISSELENDE KARAKTERSOntwikkelingspsycholoog Steven Pont weet alles van het gedrag van kinderen, ouders en trainers. Hij is behalve gedragskundige, ook vader van twee zoons en stond als coach langs de lijn. Pont heeft een duidelijke visie op het omgaan met sportende kinderen en vertaalt dit in praktische tips. In deze theatershow gaat Steven Pont met Ziggo Sport-presentator Bas van Veenendaal en de zaal in gesprek over gedrag op en om het sportveld. VRAGEN!
Tijdens Lang Leve de Sportouder LIVE! kun je vragen stellen aan Steven. Om elk onderwerp goed aan bod te laten komen, is het van belang om de vraag vast in te sturen. Wij selecteren hieruit de vragen die we sowieso op de avond zelf zullen voorleggen aan Steven Pont. Stuur hiervoor een mail naar marlissa@sportvibes.nl.

Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: