2 Ouderavonden Mediawijsheid

Op maandag 19 november, 19.30 ?? 21.00 uur, zijn in bibliotheek Leidschenveen de voor- en nadelen van het omgaan met de nieuwe media onderwerp van gesprek. Ouder(s) van kind(eren) uit groepen 5 t/m 8 van het primair onderwijs of kinderen op het voortgezet onderwijs zijn van harte welkom. Amer Mohabir (Centrum 1622), de wijkagent en een jongerenwerker vertellen vanuit hun expertise over mediagebruik door kinderen. Onder leiding van Ellen-Lisa van Woerden (Opvoedsteunpunt) kunt u met elkaar in gesprek. Deelname is gratis, reserveren noodzakelijk. Lees verder.

Speciaal voor ouders van 0-6 jarigen is er op dinsdag 20 november, 19.30 ?? 21.00 uur, in bibliotheek Ypenburg een leerzame en leuke bijeenkomst over wat is (media)wijsheid? Jeugdverpleegkundige Marianne Alzer en pedagogisch adviseur Karine de Jong van het Centrum voor Jeugd en Gezin zijn er om vragen te beantwoorden. Deelname is gratis, vooraf aanmelden is noodzakelijk.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: