Lynx D1 en E2 Kampioen

De veldcompetitie is afgesloten en we kunnen de stand van zaken opnemen. Die stand van zaken ziet er voor Lynx zeer goed uit! Met twee kampioenen, Lynx D1 en Lynx E2 kon er een feestje gevierd worden. Het harde werken van de jongens en meisjes werd beloond. 

Behalve deze twee kampioenen hebben ook de overige teams het zeer goed gedaan. Lynx C1 speelde netjes mee in de middenmoot en eindigde uiteindelijk zeer knap als 3de. Lynx E1 begon zeer sterk, maar na een wat ongelukkige wedstrijd ging het even wat minder. Uiteindelijk wist de E1 toch nog een mooie tweede plek te bemachtigen. 

Onze jongste wedstrijdkorfballers van Lynx F1 hadden een moeilijke start, waarbij ze vooral moesten ontdekken hoe het spelletje werkte. Toch wist de F1 vijf hele mooie punten te pakken en daarmee tevens de 5de plek.

Alle teams: Super gedaan! Nu op naar de zaalcompetitie, een nieuwe uitdaging…


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: