Steven Pont: Omgaan met sportende kinderen

Voor trainers, scheidsrechters en ouders is het soms lastig om te gaan met sportende kinderen. De verschillende karakters en manieren van opvoeden kan leiden tot misverstanden en conflicten. Maar hoe ga je daarmee om? Hoe voorkom je pestgedrag? Wat doe je met een kind dat niet meer wil trainen of gewoon wegloopt? 

Ontwikkelingspsycholoog Steven Pont weet hier alles van. Hij is behalve gedragskundige, ook vader van twee zoons en stond als coach langs de lijn. Pont heeft een duidelijke visie op het omgaan met sportende kinderen en vertaalt dit in praktische tips. In dit gratis webinar gaat Steven Pont met Ziggo Sport-presentator Bas van Veenendaal en jullie in gesprek over gedrag op en om het sportveld.

Vragen!
Tijdens het webinar kun je live je vragen stellen aan Steven. Je kunt ook nu al je vragen indienen door een e-mail te sturen naar marlissa@sportvibes.nl.

Kan je 17 september niet om 19.00 uur, maar ben je wel benieuwd? Schrijf je dan toch in voor het webinar, want dan ontvang je een link om het webinar terug te kijken! 

https://sportvibes.webinargeek.com/webinar-gedrag-op-en-om-het-veld

%d bloggers liken dit: