Sperwers E1 – Lynx E1/E2

Afgelopen week trainden we voor het eerst op het veld voor het nieuwe seizoen. Op maandag met heerlijk weer en op woensdag voor de doorzetters in de regen. Deze zaterdag was het dan tijd voor de eerste wedstrijd, een oefenwedstrijd waarna we de teams bekend zouden maken.

We speelden vier perioden met vier verschillende opstellingen, we wilden namelijk weten hoe we twee gelijk sterke teams konden maken. Hierdoor was het spel wat onwennig en kon eigenlijk niemand helemaal in zijn spel komen, maar hebben we wel heel veel kunnen zien.

In de E1 spelen het komende seizoen: Florine, Casper, Pip, Matthew, Kyan.

In de E2 spelen het komende seizoen: Noya, Johan, Stein, Jasper, Alex

Komende maandag gaan we weer lekker trainen met de beide teams en dan beginnen we aanstaande zaterdag alweer aan de competitie.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: