lynx F1 – Fortuna F4

Vorige week hadden we al een beetje geoefend met het spelen van een wedstrijd, dus de kop was eraf .

Vandaag begonnen we om 10 uur met de wedstrijd op eigen veld tegen de F-jes van Fortuna. Spannend was het een klein beetje wel , want de eerste 10 minuten wisten jullie al gauw een voorsprong te maken en stond het 1-0 voor.

Ook in de tweede helft een mooie punt te scoren . Er werd meerdere malen op de korf gemikt ,maar er zat waarschijnlijk een dekseltje op ;)Met 2-0 gingen we dan ook de rust in en dronken wat limonade.

De derde helft liep ietsje anders , jullie verdedigde zo goed ! Maar de laatste 5 minuten  speelde jullie maar met zijn drieen  vanwege een kleine duimblessure en de tegenstanders er op stonden dat er een dame in het spel moet spelen . Met duidelijke afspraken wisten we af te spreken dat 1 speler dan ook niet op de korf mocht mikken . Ondanks dat jullie supergoed verdedigde werden er dan ook 2 punten gescoord door de tegenstanders .

In de laatste helft waren jullie weer met zijn vieren en werden er door beide partijen ook niet gescoord . Eindstand dus 2-2 en Strafworpen 2-2.

Ik vond dit een leuke wedstrijd om te zien . Verder wil ik stein bedanken voor het invallen . En ook de drie scheidsrechters Alisha, Femke en Julia voor het fluiten van de wedstrijd . Jullie waren toppers 😉

Aankomende maandag gaan we weer lekker trainen en volgende week zaterdag spelen we een uitwedstrijd tegen Achilles F4 om 10.10

Fijn weekend en tot maandag !!!

Groetjes Arjen en Christy


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: