Waterfestijn op Böttgerwater in Ypenburg

In Ypenburg is op zondag 10 juni, van 12.00 – 18.00 uur, aan het Bottgerwater het jaarlijkse Waterfestijn. Een gratis evenement voor het hele gezin. Centraal staat de drakenbootrace waarbij 16 teams in hun boten strijden om op het ritme van de trom een zo snel mogelijke tijd neer te zetten.

Op het evenemententerrein zijn diverse activiteiten: stormbaan, springkussens voor de kids en trampolines. Je kunt genieten van muzikale optredens en danspresentaties. Er is een braderie en workshops en ook voor een lekker hapje en drankje is er volop keus.

Tijdens het festijn vinden ook de voorrondes plaats van de dans – en voetbalcompetitie van de Stadsspelen. En loop even langs de workshoptent van Bibliotheek en Cultuuranker Leidschenveen-Ypenburg. Hier is van alles te doen en te maken. Kortom, er is voor iedereen wat te beleven!


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: