Veo C3 – Lynx C1

Wat een wedstrijd!! De eerste helft gaf een spelbeeld van een gelijkopgaande wedstrijd, Veo wist iets meer kansen te creeren en uiteindelijk ook te scoren waardoor we in de rust met 2-0 achter stonden nog niks aan de hand want bij ons gaan ze er toch ook wel een keer in.

In de tweede helft dacht ik even dit gaat mis omdat Veo vrij snel op 3-0 wist te komen,als ze maar gewoon blijven knokken ,gelukkig dacht de C er net zo over en met vereende krachten wist Daphne er 3-1 van te maken.

De verdediging was heel geconcentreerd bezig en Veo had moeite de score uit te breiden en door als team gewoon door te blijven gaan bracht Toby ons op 3-2 door invaller Jamila werd het zelfs 3-3 en het vertrouwen groeide om hier een puntje weg te snoepen en met nog 10 minuten op de klok zou het nog heel spannend worden.

Veo ook niet van gister deed er nog een schepje bovenop het spel werd door frustratie wat physieker en sneller terwijl bij Lynx de vermoeidheid toch wel toenam maar dat weerhield Lynx er niet van om door te blijven knokken tot het eind.Helaas sloeg het noodlot 20 seconden voor tijd toe, een harde bal ketste af op de paal en belandde in de handen van een speelster van Veo die toch nog op een flinke afstand van de korf stond ,maar schoot deze toch raak waardoor uiteindelijk de stand op 4-3 kwam wat jullie echt niet verdiend hadden gezien het getoonde spel.

Beste C we hebben als team een fantastische wedstrijd neergezet tegen een tegenstander die vooraf veel sterker zou zijn dan wij het publiek heeft genoten en als erstoelen zouden zijn had niemand kunnen blijven zitten uiteindelijk hebben we toch gewonnen als je de eerste helft niet meerekend zou het 2-3 hebben gestaan .Beretrots op jullie


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: