ONDO F4 – Lynx F1

Vandaag stond de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. We mochten spelen tegen ONDO uit ‘s-Gravenzande. We hadden al een keer eerder tegen ze gespeeld en toen werd het 3-4. Een gelijkwaardige tegenstander dus.

We weten echter ook dat we thuis altijd iets sterker zijn en we moesten dus goed aan de bak. Er werd ook zeker met veel inzet gekorfbald, maar het mocht niet baten.

We hadden een scheidsrechter die denk ik nog niet zo vaak gefloten had en hierdoor sloeg al snel de verwarring toe bij Lynx. Maar je mag toch niet duwen? Je mag toch niet schoppen? Maar hij zit aan me? Waar is mijn tegenstander (oh, die staat naast het veld)? En het korfballen werd soms even helemaal vergeten.

De scheidsrechter deed echt heel erg zijn best om alles weer rustig te krijgen, maar toen de verwarring er eenmaal was… gelukkig konden we de laatste 10 minuten toch weer een beetje herstellen en onderschepten we weer veel ballen en konden we ook weer tot aanvallen komen.

Volgens mij heeft iedereen wel een keer op de korf gemikt, ook Jonathan in zijn eerste wedstrijd en iedereen heeft mooie ballen onderschept.

Het werd 14-1, maar we hebben wel een hele mooie derde plek behaald in de competitie! Super gedaan hoor jongens!

Vanaf maandag gaan we trainen in de nieuwe teams. Veel succes!


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: