Lynx F1- Ondo F6

Vandaag liep het iets anders dan jullie gewend waren. Meester Arjen was vandaag scheidsrechters bij de D1 en zelf ging ik de wedstrijd van jullie fluiten . Dus daarom hadden wij 2 nieuwe coaches Femke en Julia . Bedankt voor het coachen dames !

De eerste 10 minuten waren jullie goed aan het verdedigende en bijna scoorde Ondo een eigen doelpunt. Maar gelukkig  ging die mis . En besefde zij dat ze de andere kant  op moesten spelen.  Hoe goed jullie ook verdedigde ondo wist vaak de korf te raken.

Met 3 doelpunten verschil kregen jullie een superspeler en kregen jullie de kans om een punt te scoren.

ONDO speelde goed samen en waren wat sterker dan jullie , maar ondanks dat maakte jullie een mooie tweede punt.

De uitslag van vandaag maak niet zoveel uit  . Zolang jullie plezier in het spel hebben . Vanmiddag is er film voor jullie .Aankomende maandag gaan we niet trainen, maar een wedstrijd tegen Alo spelen . Kyan komt ons hier bij helpen .

Groetjes Arjen en christy