Kinderdag 2018

Vandaag was het weer kinderdag in Ypenburg. Om 11 uur werden de spullen klaargezet en een aantal enthousiaste vrijwilligers begeleiden de kinderen met de korfbalspellen.

Rond 13:30 uur verhuisden we tussendoor van de bibliotheek naar een plek naast de Intertoys, omdat de andere verenigingen eerder weg gingen. We kregen het na de verhuizing ook direct een stuk drukker en we waren dan ook er blij met de diverse leden die op dat moment een extra handje kwamen verlenen.

Zo hebben we een heleboel kinderen weer kennis kunnen laten maken met het korfbal. We hopen natuurlijk dat we een aantal kinderen na de vakantie weer terugzien op het korfbalveld.

Hartelijk dank aan Marijn en Bart voor het vervoeren van de spullen. Jasper, Henri, Daphne, Barbara, Karin en Christy bedankt voor het helpen begeleiden van de kinderen. En natuurlijk de organisatie bedankt voor het evenement!

Foto: Winkelcentrum Ypenburg


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: