Kangoeroes zetten hun duikbrillen op

Bij de Kangoeroe Klup begonnen we vandaag met, of liever gezegd zonder, Jaapie Aapie. Patrick had hem vergeten mee te nemen, maar Jaapie Aapie had wel gekeken bij Patrick op school, waar de kinderen allemaal onderwater-dingen deden. De kinderen vonden het een goed idee om dan ook bij de Kangoeroe Klup maar allemaal onderwaterspelletjes te gaan spelen.

We begonnen met onze duikbrillen, die moesten we natuurlijk even opzetten, anders kunnen we niets zien. Daarna gingen we naar de rivier en zwommen we tussen de stenen door. Dat ging best goed, dus besloten we ook nog even om als een forel over de brug te springen en als een soort kameleon over een tak te kruipen.

In de hoek van het veld zagen we dat de walvis veel honger had gekregen en we besloten om de walvis eens goed te voeren. Tussen de rode tanden door probeerden we de frisbee in zijn zwarte mond te gooien.

Daarna speelden we nog een spelletje waarbij we de haaien voerden en we sloten af met een spelletje “schipper mag ik over varen”.

Volgende week is er geen training, want dan hebben we een gezellige familiedag.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: