Categorieën
Uncategorized

Fortuna E7 – Lynx E1

Vandaag speelde jullie de laatste wedstrijd van dit veldseizoen, helaas moesten we zonder Florine spelen want die was lekker op vakantie. Gelukkig kon Brent bij ons meespelen, bedankt voor het invallen!

Jullie gingen heel hard van start en het leek wel of alles wat jullie schoten ook raak ging! Er zat lekker veel snelheid in het spel en zo speelde jullie de tegensrander helemaal zoek. Iedereen heeft deze wedstrijd zo zijn steentje bijgedragen en mooie doelpunten gescoord. De strafworpen  werden gewonnen met 3-4, waarbij Stein de allerlaatste strafworp wist te raken! Met deze winst (uitslag: 3-16) op zak was het nog even spannend wat Odo ging doen, want als die zouden verliezen konden jullie zelfs nog kampioen worden! Helaas heeft Odo wel gewonnen, maar hebben jullie wel een hele mooie tweede plaats weten te behalen!

Ik ben een trotse coach, want dat is een hele mooie prestatie voor een team met 3 eerste jaars spelers!
Maandag gaan jullie in de nieuwe opstelling trainen en krijgen jullie versterking voor jullie team vanuit de F!
Tot maandag, groeten Marcel