Lynx F1 – Refleks F2

Vandaag speelden we tegen Refleks F2. Vorige keer waren we niet in beste doen en verloren we met 30-0. We wisten dat echter en gingen vandaag extra ons best doen om toch een paar punten te scoren en natuurlijk ook om minder doelpunten door te laten.

Na een kort praatje aan het begin van de wedstrijd kregen de kinderen er toch iets meer zin in dan dat ze daarvoor hadden. Begrijpelijk, want met zo veel doelpunten verliezen in het vooruitzicht is niet echt motiverend.

Refleks kwam zoals verwacht goed uit de startblokken, maar ook Lynx kwam met een beetje aanmoediging tot aanvallen en er werd een doelpunt gemaakt door Matthew.

Hierna ging de motivatie nog iets omhoog, want doelpunten maken is natuurlijk heel erg leuk! Aan het einde van de eerste helft zakte het weer wat in, met name veroorzaakt door het warme weer. Er werd daarom besloten om maar iets eerder aan het water en de limonade te gaan.

In de tweede helft gingen de kinderen weer enthousiast van start. Aan het einde van de derde periode kwam Jasper nog even helpen als superspeler. Jasper speelde als spelverdeler en hierdoor konden de kinderen van Lynx F1 zich weer vrijspelen en konden we nog 3 doelpunten maken en nog heel veel meer ballen gingen er maar net naast!

Zo was het deze wedstrijd 4-15. Dat lijkt een grote uitslag, maar we hebben 2x zo weinig tegendoelpunten als de vorige keer en ook nog 4 eigen doelpunten gemaakt. Dus jullie mogen echt trots zijn op jezelf!

Volgende week spelen we tegen ONDO in ‘s-Gravenzande.  Vorige keer speelden we 3-4 tegen ONDO, dus hopelijk ook dit keer weer een wedstrijd die een beetje gelijk op gaat.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: