Lynx E1 – Excelsior E6

Vandaag hadden we de laatste thuiswedstrijd op eigen veld. Het beloofde een warme dag te worden, vele wilde al gelijk reserve staan, maar na een peptalk begon onze wedstrijd met de vier toppers van basisspelers.

De wedstrijd ging gelijk op, jullie kwamen wel mooi met 2-0 voor! Door de hitte vergaten we soms een beetje te verdedigen en kwam de tegenstander gelijk op 2-2, gelukkig werd het vlak voor rust nog 3-2. De hitte werd voor sommige iets teveel, gelukkig konden Brent en Jennifer nog even bijspringen zodat de meesten even konden bijkomen. Door de lange ballen wisten we veel vrij voor de korf te komen waar nog 2 doelpunten uit vielen! De laatste periode speelde jullie weer met de basisopstelling en wisten zowel jullie als de tegenstander er nog een doelpunt te maken waardoor de eindstand op 6-3 eindigde. Toppers zijn jullie, met een lekker ijsje werd deze wedstrijd afgesloten.

Volgende week spelen we de laatste wedstrijd van het seizoen uit.
 Voor degene die op kamp gaan of de avond 4daagse gaan lopen veel plezier gewenst en de rest tot op de training!
Groetjes Marcel en Karin

Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: