Kangoeroe Klup weer van start

Na een hele lange periode met “speciale” weekenden (Koningsdag, meivakantie, kamp) was het vandaag weer tijd voor een spannende training op ons eigen korfbalveld aan de Laan van Kans.

We begonnen met het winddoek, eerst gewoon lekker wapperen, maar later gingen we ook proberen om de bal zo hoog mogelijk te laten vliegen en om de bal een rondje te laten rollen!

Daarna gingen we mikken op de korfbalpalen. Carlos probeerde het zelfs op de F-paal en dat ging best goed! Daarna gingen we de bal stuiteren op de tegels en we deden een wedstrijdje met springen en rennen die de juffen van vorige week (Cherilyn, Julia en Femke) bedacht hadden.

De kinderen waren daarna een beetje moe, dus om een beetje bij te komen gingen we stoepkrijten en na het vrij spelen waren er nog een paar verassingen. Als eerste kreeg Lex zijn beweegdiploma B en daarna vierden we nog de verjaardag van Carlos. Als laatste hebben de kinderen allemaal nog een boekje mee genomen uit de bibliotheek om thuis te lezen.

Volgende week weer een leuke training op ons eigen sportpark. Tot dan!


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: