Avanti recreanten-toernooi

Op vrijdagavond speelden onze recreanten een toernooi bij Avanti in Pijnakker.  Onze oudste leden mochten om 19 uur beginnen met hun eerste wedstrijd.

Er werd geopend tegen Fortuna, al snel bleek dat de ploeg uit Delft vele malen sterker was dan Lynx. De wedstrijd werd afgesloten met 11-0.

Na twee ronden rust wachtte een tegenstander waartegen we toch nog iets meer tegenstand konden bieden. IJsselvogels, een bekende uit de zaal, wisten we dit keer een stuk beter bij te houden, na een wedstrijd waarbij we zelf ook veel kansen creëerden was het 2-6 in het voordeel van het team uit Moordrecht.

Na een ronde rust mochten we nog een potje spelen tegen KVS uit Scheveningen. Hier hadden we duidelijk meer te vertellen, ook omdat we zelf meer in het spel begonnen te komen. De wedstrijd eindigde in 3-3 en we hebben direct tot binnenkort gezegd voor ons eigen toernooi op 9 juni.

Fortuna was uiteindelijk de winnaar van het toernooi en natuurlijk lieten wij ons de bitterballen weer smaken.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: