Overwinning voor de C1

Het was weer een mooie dag zonnetje scheen volop en dat had zeker zijn uitwerking op het humeur van onze Ctjes goed gemutst en vol zelfvertrouwen kwamen ze het veld op en zelfs Femke ,die een dag ervoor nog ziek was,zat al gemotiveerd klaar om toch aan de wedstrijd te beginnen.

De jongens en meisjes van de C kwamen een voor een het veld oplopen en het mooie was dat ze allemaal meteen gingen inschieten dat was voor mij wel een teken dat ze er zin in hadden.

De vorige wedstrijd tegen Ondo ging verloren ondanks een sterke verdediging van ons, maar kwamen toch wel wat aanvallend vermogen tekort, hier moest dan toch wel een goede aanval tegenover staan en dat lukte de spelverdeling van Henri en de fanatieke Dilan met daaromheen twee slimme bekeken spelers als Daphne en Toby zorgde voor de punten die we nodig hadden om het de opnieuw sterke verdedigingsvak als Jesse, Yasin,Femke en Sofia iets makkelijker te maken. Twee mooie punten werden er gescoord door een goede samenwerking en teamspirit.Bij de C wordt er om de twee doelpunten gewisseld dus werd onze verdediging aanval en weer lieten ze de juiste mentaliteit en wilskracht zien en zo kwam het dat we in de rust met 3-0 voor stonden evenveel doelpunten als in de wedstrijden ervoor bij elkaar opgeteld.

In de tweede helft ging het zeker een stuk moeilijker conditioneel begonnen we het te merken en Ondo had er inmiddels vier verse krachten ingezet,hier kon die ene wissel van Alisha voor Femke niet tegenop het werd vrij snel 3-2 nog steeds voor maar het werd er ook wel spannender op ,gelukkig gaf Henri weer een beetje lucht door er 4-2 van te maken en aan beide kanten waren er kansen om opnieuw te scoren mede door strafworpen maar die werden niet benut.

Zo’n 10 minuten voor het eind wist Ondo er 4-3 van te maken en was bij mij de spanning niet meer te houden ik vond oprecht dat wij gezien het getoonde spel recht hadden op die overwinning maar de kansen vloeide aan beide kanten en gingen er gelukkig niet in bij hun maar bij ons helaas ook niet.Door de bal vaker rond te spelen en meer op balbezit te spelen wisten we deze eerste overwinning binnen te slepen we hebben er allemaal verschrikkelijk hard voor moeten knokken maar geeft zeker hoop voor de volgende wedstrijden ,mijn zonnetje is in ieder geval nog harder gaan schijnen enik ben enorm trots op dit team zowel binnen het veld als erbuiten

Arjen


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: