moeizame wedstrijd van de C

Afgelopen Zaterdag hadden we onze eerste wedstrijd op ons eigen veld,omdat VEO ook verloren had en we de vorige wedstrijden goed mee konden komen was ik goed van vertrouwen voor deze wedstrijd.
Het bleek al snel dat op veel fronten VEO een maatje te groot was voor ons, allereerst waren ze al heel snel waar wij geen antwoord op hadden en die goede verdediging van vorige week had het nu erg moeilijk en ook aanvallend kwamen we wat tekort,eigenlijk waren er voldoende mogelijkheden maar vonden deze niet. Ook de lengte van de tegenstander was een punt om moeilijk mee om te gaan hierdoor liep het spel enige vertraging op.

Tot nog toe is het iedere keer gelukt 1 puntje te scoren dit komt door het keiharde werken , vooral niet opgeven, en de goede sfeer in de ploeg .

Het Doel is dus voor de volgende wedstrijden om de bal langer vast te houden in de aanval en meer mogelijkheden aan te leren voor het opzetten van de aanval ,ook gaan we onze techniek verbeteren op de training en zo zie ik dat we de wedstrijden nog spannender maken en meer dan een keer het mandje te vinden.Er valt nog heel veel te leren maar jullie zijn zo’n leuke gemotiveerde ploeg dat ik er heel veel vertrouwen in heb.

Arjen


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: