Lynx F1 – Valto F4

Vandaag moesten we spelen tegen Valto F4. Twee weken geleden speelden we ook tegen Valto en toen verloren we met 15-2. Vandaag mochten we echter thuis spelen en vorige week speelden we heel goed tegen ONDO.

Dat goede spel van vorige week hadden we goed meegenomen naar deze wedstrijd. Ook had iedereen zijn oplet-sokken aangetrokken, want ook het opletten op onze tegenstander ging echt heel erg goed.

In de eerste periode maakte Valto twee prachtige doelpunten zonder het mandje aan te raken, maar ook Lynx had een paar mooie kansen.

Tijdens de pauze dachten de kinderen van Lynx F1 even dat ze weer flinke klop zouden krijgen, maar een klein praatje van de coach bracht ze toch op andere ideeën en ze bleven geconcentreerd verdedigen.

Nog even kwam Lynx F1 verder op achterstand. Bij 3-0 gebruikten we nog even geen superspeler, want het ging heel erg goed. Bij 4-0 zetten we de superspeler dan toch maar in.

Lynx ging nu wel scoren en toen het rust was stond het 4-1. Al snel mocht de superspeler echter niet meer mee doen. Voor we het wisten stond er zelfs een superspeler bij Valto in het veld.

Deze mocht er even later weer uit, maar al snel mocht ze weer terug komen. Uiteindelijk werd het 9-6, de eerste punten die Lynx F1 pakt in het hele jaar! Een leuke opsteker en hopelijk kunnen we dit meenemen naar de volgende wedstrijd.

Ps. De doelpunten waren van Kyan, Ali en Stein, maar dit hadden ze niet kunnen doen zonder de prachtige aangeef van Johan en Matthew!

Ps2. Normaal schrijf ik stukjes waarbij de uitslag niet centraal staat, maar dit keer is een verdiende uitzondering 😉


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: