Lynx E1 – ODO E4

Vandaag mochten we weer een thuiswedstrijd spelen. We speelden tegen Odo, waar we vorige x flink van wisten te winnen.  Vandaag was echter andere koek, ze waren vanaf het begin goed aan het verdedigen waardoor we de bal niet lekker rond konden spelen.

Odo kon echter wel 3x tot scoren komen en zo stond het na 10 minuten 0-3. In de volgende periode werden jullie wat meer wakker en ging de bal sneller rond, jullie scoorde wel 3x waarvan één wel heel bijzonder en mooi, dat was namelijk een echte korfbal aanval… de bal ging rond er kwam iemand onder de paal en er werd een doorloop genomen wow! Zo hoort t!

In de rust stond het 3-4! Wat een mooie come back!

De periode na de rust was helaas zonder score voor Lynx maar wel een doelpunt voor Odo -> 3-5 met nog 10 minuten te spelen. In de laatste 10 minuten werd het nog even spannend toen jullie terug wisten te komen tot 4-5 en heel veel kansen hadden om gelijk te maken, maar wat een pech de ballen gingen allemaal weer het mandje uit inplaats van erdoor, de eindstand werd 4-6.

Goed gespeeld hoor allemaal,  de volgende wedstrijd is pas over een maand, maar we trainen nog wel lekker een paar keer natuurlijk!

Tot maandag!

Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: