LYNX D1 – Dijkvogels D3

Voor de tweede week op rij speelden we een thuiswedstrijd. Ditmaal was “oude bekende” Dijkvogels de tegenstander. Helaas zonder Cherilyn, maar gelukkig wilde Alisha nog wel een wedstrijd spelen. Jennifer, die bij de E ongelukkig met een tegenstander in botsing was gekomen, kreeg vlak voor de wedstrijd ook nog eens een flinke bloedneus. Die was gelukkig op tijd gestopt, maar voor de zekerheid voegde Jesse zich bij ons als reserve.

We begonnen met Jamila, Leticia, Alisha en Jennifer in de aanval. Er werd goed vrijgelopen, maar onze schoten gingen helaas niet in het mandje. In onze verdediging hadden Alwin, Brent, Amber en Laura het moeilijk tegen het sterkste Dijkvogels-vak. Er werd goed verdedigd, maar helaas kwamen we toch 0-2 achter.

Na het wisselen van vak gingen we proberen terug in de wedstrijd te komen. We zagen een paar prachtige aanvallen en via 2x Brent kwamen we op gelijke hoogte. En na de 2-3 van Dijkvogels was het Alisha die ons met 2 doelpunten op een 4-3 voorsprong bracht bij rust. Onze aanvoerster kreeg deze periode een Dijkvogels-knietje in haar dijbeen en moest even naar de kant. Gelukkig heeft ze een sterke vader die haar van het veld droeg en na de pauze was ze voldoende hersteld om weer lekker mee te spelen.

Net als tijdens de eerste helft was het na rust razend spannend. Het aanvalsvak kreeg een paar goede kansen, maar ze wilden er helaas niet in. En ondanks dat er weer scherp werd verdedigd konden we niet voorkomen dat de tegenstander 2x scoorde.

Met nog 12.5 minuten te  gaan moesten we dus proberen om de achterstand ongedaan te maken. Beide teams kregen kansen, maar het was gelukkig LYNX dat het enige doelpunt van deze periode wist te maken. Brent was zijn jongetje te slim af en scoorde zijn derde van de wedstrijd. Daarna kregen we nog een strafworp, maar die ging er, net als onze strafworp in de eerste helft overigens, helaas niet in. Maar een gelijkspel was eigenlijk ook de enige terechte uitslag voor deze leuke wedstrijd.

Ook deze week werd er door jullie weer keihard gestreden voor iedere bal. Vooral het vrijlopen ging veel beter dan vorige wedstrijd. Ook zagen we veel meer doorloopjes van jullie.

Volgende week spelen we de uitwedstrijd tegen dezelfde tegenstander. We hopen dat het dan weer zo’n leuke wedstrijd wordt.

Groetjes Marcel en Jan-Willem


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: