Koningsdag 2018

Komende vrijdag is het alweer Koningsdag. Een fijne dag vol festiviteiten en zoals het er nu naar uit ziet een lekker vrijmarkt weertje. Ook Lynx is er weer bij, dit jaar in Leidschenveen – bij bewonersvereniging De Dijken.

Om 11 uur worden de festiviteiten geopend en zullen we beginnen met een Kangoeroe Training voor de jongsten. Daarnaast hebben we natuurlijk weer een flink aantal palen bij ons van diverse hoogten om lekker op te kunnen mikken en misschien zelfs wel een korfbalwedstrijdje te kunnen spelen.

Behalve de activiteiten van Lynx is er natuurlijk ook nog de kleedjesmarkt en er zullen diverse kraampjes zijn. Er komt een clown, er zijn diverse spelletjes en de limonade voor de kinderen is uiteraard gratis.

Je kunt je ook voor een kleine vergoeding laten schminken, popcorn kopen, glitter tatoos laten maken, suikerspinnen eten etc.

Kortom, kom gezellig langs bij de speeltuin aan de Vrouw Avenweg in Leidschenveen.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: