LYNX D1 – VEO D2

Op de laatste zaterdag van de voorjaarsvakantie stond een thuiswedstrijd tegen onze buren uit Voorburg op het programma. De uitwedstrijd hadden we wat ongelukkig en nipt verloren, dus we wisten dat het vandaag een spannende wedstrijd zou worden.

Als gevolg van de vakantie moesten we vandaag liefst vier spelers missen. Hierdoor moesten we deze wedstrijd ook onze D2-spelers van vandaag inzetten. Dit betekende dat een aantal spelers de hele wedstrijd moest spelen, terwijl VEO de hele wedstrijd vrolijk kon doorwisselen. Maar er was eigenlijk niets van te merken dat wij  tussendoor wat minder  konden uitrusten dan zij. Er zat lekker veel tempo in de wedstrijd en in onze verdediging gaven we maar weinig kansen weg.

VEO had de eerste helft net even het betere van het spel. Wij zetten daar een onuitputtelijke inzet tegenover en dat zorgde ervoor dat ook wij onze kansen kregen. Bij rust was de stand 2-4, maar we hadden het gevoel dat er vandaag misschien wel minimaal een gelijkspel mogelijk was.

We deden er nog een schepje bovenop en we kwamen op 3-4. En even later werd het zelfs 4-4. Coach en publiek van VEO werden een beetje zenuwachtig en begonnen zich helaas op de scheidsrechter af te reageren. Maar dat was niet terecht. Het was LYNX dat nu het betere van het spel had met de gelijke stand als logische gevolg.

Toch wist VEO vrij snel daarna op een voorsprong van twee doelpunten te komen, maar zelfs toen waren ze nog niet van ons af. Weer zagen we een mooie aanval en die resulteerde in ons vijfde doelpunt van de wedstrijd. Nog 10 minuten te spelen en er was dus nog van alles mogelijk.

Ook deze laatste 10 minuten zagen we jullie weer knokken voor elke bal. We kregen nog wat kansen (o.a. nog een afgekeurd doelpunt van ons), maar we hadden met zoveel energie gespeeld dat onze krachten een beetje wegvloeiden. Helaas lukte het niet meer om nog een keer te scoren, zodat de eindstand op 5-6 voor de bezoekers kwam.

Jammer genoeg geen punten vandaag, waar we zeker een gelijkspel verdiend hadden. Volgende week spelen we de laatste wedstrijd van deze zaalcompetitie tegen KVS. De uitwedstrijd was best een lastige, dus we zullen er volgende week weer vol voor moeten gaan om de punten in Leidschenveen te houden.

 

Groetjes Arjen en Jan-Willem


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: