TOP F3 – Lynx F1

Vorige week speelden we thuis al tegen TOP F3, we hadden hierbij wat hulp van Lynx E1, waardoor het samenspelen mogelijk werd. We hadden dan ook een hart hoofd in de wedstrijd van deze week. Gelukkig had TOP ons al een beetje gerust gesteld – als het erg uit de hand zou lopen… zouden we even creatief doen met de teams.

Gelukkig kwam het zover niet. Lynx F1 speelde zeker het beste wedstrijd van het seizoen, waarbij alle spelers mee deden, soms bewust spelers werden gezocht die minder vaak aan de bal komen en we ook richting tegenstanders het beste van onszelf lieten zien.

In de verdediging probeerden we onze tegenstanders goed te volgen en we stonden er vaak goed bij om te verdedigen. Dat gaat ons straks in de E heel erg helpen, want dan tellen deze doelpunten namelijk niet meer!

De uitslag in doelpunten was 24-3 en bij de strafworpen was het 1-3. Aangezien we de strafworpen al vaker hadden gewonnen stelde een van de ouders als grapje voor dat we voortaan alleen de strafworpen zouden doen, maar daarvoor vinden wij het korfballen natuurlijk veel te leuk 😉

Komende week spelen we onze tweede wedstrijd tegen ALO F2. De eerste keer maakten we maar liefst 10 doelpunten in de wedstrijd en 5 bij de strafworpen! Ik ben benieuwd wat we dit keer tegen de nummer twee van de competitie gaan doen.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: