Spannende spellen bij Kangoeroe Klup

De kleuters werden flink uitgedaagd bij de Kangoeroe Klup deze week. We hadden wat oudere spellen die we moesten herhalen, want binnenkort gaan we weer diploma-trainen.

Jake wilde direct beginnen met de wiebelbank, maar dat moest nog even wachten. We begonnen namelijk met een mikspelletje met de pittenzakjes, daarna mochten de kinderen zich uitleven op de wiebelbank. Die wiebelbank was zo spannend en leuk, dat iedereen het heel vaak wilde proberen.

Toch werd het tijd voor de balrolmachine en natuurlijk oefenden we ook nog even met koppeltjeduikelen. Het koppeltjeduikekelen was voor sommige kinderen nog wel heel erg spannend, volgende week zullen we weer gaan oefenen met het rollen op de mat.

Als laatste gingen we ook nog mikken op de korfbalpalen en springen op de trampoline. Volgende week gaan we ook weer een hele boel leuke dingen doen. Tot dan!


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: