Recreanten behalen derde plek op Futura-toernooi

De recreanten van Lynx Korfbal speelden zaterdag 17 februari een toernooi in sporthal Zuidhaghe, georganiseerd door kv Futura (Stokroosveld). Met een breed deelnemersveld ging het team van start tegen Futura 2.

Deze eerste wedstrijd bleek minder succesvol. Het team uit Leidschenveen-Ypenburg wist geen grip te krijgen op het onervaren Futura 2 en moest het onderspit delven met 2-0.

De volgende twee wedstrijden werden gespeeld tegen Achilles (Mient) en Futura 1. Al snel had Lynx zich weer terug gepakt en kon het een aantal doelpunten opschroeven. Met respectievelijk 4-0 en 2-5 kon het team de eerste punten meepakken.

De twee volgende wedstrijden tegen de zeer ervaren ploegen KVS (Scheveningen) en Avanti (Pijnacker) moesten de recreanten van Lynx helaas laten aan de tegenstander.

Na het toernooi werd er uiteraard nog geborreld in het Sportcafé, waarbij het team tijdens het nuttigen van een kaasplankje positief verrast werd met de beker voor de derde plaats.

Wilt u ook een keertje gezellig mee komen trainen op maandagavond (20:30 uur) in de gymzaal van de PCA, dan kunt u meer informatie vinden op de website van Lynx Korfbal www.lynx-korfbal.nl


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: