Recreanten 17 februari

Op zaterdag 17 februari spelen de recreanten van Lynx weer een toernooi. Het toernooi wordt gespeeld in sporthal Zuidhaghe (Beresteinlaan) en begint om 17 uur. Ouders die aan willen haken kunnen dit melden bij de trainer van hun kind.

Dames: Christy, Karin, Usha?, Claudia, Esther, Veronique
Heren: Patrick, Arjen, Marco?, Hans, Erny, Marcel?, Carl?

Programma boekje Recreantentoernooi 2018

Tijdens het toernooi zullen we lootjes verkopen à € 1,– per stuk voor een loterij met leuke prijsjes waarmee we een deel van de kosten van de Nazit in het sportcafé willen financieren.

Ook wil ik jullie er even opmerkzaam op maken, dat voorafgaand aan het toernooi ons eerste team om 15:20 de belangrijke wedstrijd tegen Excelsior 1 zal spelen. Er is grote kans, dat daarmee het kampioenschap wordt behaald en dat Futura 1 zal promoveren naar de overgangsklasse. Uiteraard zal dit dan ook uitgebreid in het Sportcafé Zuidhaghe worden gevierd.

Wij hopen  op een gezellig en sportief toernooi.

Met vriendelijke groeten en tot zaterdag 17 februari

Jos Timmer

KV Futura.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: