Categorieën
Uncategorized

Meervogels D2 – Lynx D1

Ondanks we net een team op de been hebben kunnen krijgen door de open dagen van het voortgezet onderwijs werd er best met vertrouwen gespeeld, deze wedstrijd hoefde we niet te winnen en moesten gewoon op ons eigen spel concentreren. Dit is eigenlijk heel goed gegaan in de aanval hielden we het spel breed waardoor er voldoende overzicht was en we de bal langer in bezit konden houden echter dit weerhield De Meervogels er niet van gewoon te scoren tijdens hun balbezit, er zaten behoorlijk goede dames in hun team waar we niet altijd een antwoord op hadden. Wat voor ons heel goed was is dat we niet opgaven ons eigen spel bleven spelen en steeds feller gingen spelen, het resultaat was een verdiende score door een goed opgezette aanval.

we hebben niet gewonnen van De Meervogels daar waren ze toch enigzins te sterk voor maar we hebben zeker een overwinning op onszelf gehaald en revanche genomen voor de wedstrijd tegen Futura. Als wij vertrouwen hebben in ons eigen spel kunnen we het iedere tegenstander moeilijk maken en jullie hebben allemaal laten zien dat we dit seizoen beter geworden zijn.

Arjen