Categorieën
Uncategorized

Film-feest 24 maart

Zaterdag 24 maart organiseren we een film-feest!

Vind jij het ook niet hoog tijd voor een leuke clubactiviteit? Natuurlijk korfballen we al elke week met elkaar, maar het is ook wel heel leuk om iets anders gezelligs met je team te doen. Dus, wat dacht je van een gezellige filmavond- of middag?!  Daar ben jij toch zeker ook bij!

Wanneer en voor wie?

Houd zaterdag 24 maart vrij in je agenda. De Kangaroes en F-jes zijn van harte welkom in de middag van 16 tot 17 uur en de D en E in de avond van 19.45 uur tot 22.00 uur.

Wat gaan we doen?

De Kangaroes en de F-jes heten we graag ’s middags om 16 uur welkom. Dan gaan we onder het genot van wat te drinken en gezonds te snoepen naar de film kijken!

Zaterdag 24 maart om 19.45 uur zijn de D en E aan de beurt! Zij gaan de film Junglebook kijken. Nee, natuurlijk niet de tekenfilm, maar de avonturenfilm! En natuurlijk hebben wat lekkers te drinken en te snoepen. Om 22.00 uur eindigen we de avond. De moeder van Julia en Alisha/Jamila zijn hierbij aanwezig, maar meer hulp (en gezelligheid!) is van harte welkom.

Waar?

De locatie van ons film-feest is onze eigen kantine op sportpark Boswijk (Ypenburg).